Open huis

Eindelijk is het dan zover, na maanden van verbouwen kunnen wij met trots u het resultaat tonen!

Klaar voor de toekomst met ons concept voor nog meer winkelbeleving en Life Style.

Beleving dat is waar het in deze hectische tijd om draait, wij hebben hier een fantastische partner

in gevonden met Frendz for your hair  de trendy kapsalon die de belevingswereld nog completer maakt.

Graag willen wij dit met u vieren met een heuse High Thea, kop koffie, thee of een drankje op zondag 2 december van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Tijdens het winkelen trakteren wij u op heerlijke zoete en hartige hapjes, vers gemaakt zoals u deze kent van de High Tea, deze heerlijkheden zijn bereid door Judith van Harmelen van Theetuin Kamperfolie uit Gorssel. Als extra maakt u kans op het winnen van een High Tea voor 4 personen geheel verzorgd door Judith, op locatie.  Bij uw aankoop kunt u de kassabon met vermelding van u naam en telefoonnummer inleveren bij ons en zullen wij hieruit een bon trekken die recht geef op deze fantastische prijs, wat is er leuker om samen met uw vriendinnen of vrienden in de watten worden gelegd en te genieten van heel veel lekkers.

Zondag 2 december zullen de haarverzorgers van  Frendz for your hair in Gorssel ook  hun deuren openstellen om de sfeer en beleving te ervaren zoals wij het bedoelen. Graag vertellen zij en wij over de samenwerking die tot stand is gekomen, en  over onze toekomstvisie. Om dit alles zondag 2 december feestelijk bij te zetten maakt u kans op een ware metamorfose door de professionals van Frendz in Gorssel. Wij zijn er klaar voor en heten u van harte welkom.

 GRAAG TOT ZONDAG IN GORSSEL
 2 December van 12.00 tot 17.00 uur.