Over ons

Je waant je in een oude Schotse boerderij

Ben jij helemaal weg van een landelijke woonstijl? Dan is The Cosy Country Store echt iets voor jou! In onze prachtige lifestylewinkel vind je alles om van jouw woning een sfeervolle Engelse cottage te maken.

 

Wij vinden het heerlijk om onze klanten iets extra’s te bieden. En dat gaat verder dan een kop koffie tijdens het winkelen. Zo valt er tijdens de koopzondagen altijd iets te beleven. Denk aan livemuziek, smaakvolle hapjes, wijnproeverijen en speciale aanbiedingen. In een gezellige ambiance winkelen is ons streven en hier doen we graag ons best voor.

 

Bij The Cosy Country Store vind je verschillende shop in shops van bekende merken. Zo koop je bij ons Dubarry-laarzen, Blundstone-schoenen en waxjassen. Sinds kort is het assortiment van landelijk meubilair enorm uitgebreid. We zijn vooral erg blij met de banken van UrbanSofa. Je kunt de bank helemaal naar wens samenstellen. De stijl is een knipoog naar hotel chique en landelijk stoer. Maak je keuze en jouw nieuwe bank krijgt precies de uitstaling die jouw interieur verdient.

 

De klant mag zich geen nummer voelen, daarom hebben wij de volledige aandacht voor iedereen die onze winkel bezoekt.