• Klik hier voor

    meer info
  • Spring and Summer collectie 2018!

    meer info
  • Volkskrant Magazine Een stukje winkelbeleving

    meer info
  • Sfeervolle meubels Robuuste lederen banken, romantische fauteuils met bloemmotieven en prachtige tweed- en ribstoffen

    meer info
  • Dubarry Laarzen Gratis laarzenknecht & onderhoudsset bij aankoop van een paar Dubarry Laarzen

    meer info
  • Barbour waxkleding Vindt bij ons de grootste collectie aan waxkleding

    meer info
  • Klik hier voor

    meer info

  • Spring and Summer collectie 2018!

    meer info

  • Volkskrant Magazine Een stukje winkelbeleving

    meer info

  • Sfeervolle meubels Robuuste lederen banken, romantische fauteuils met bloemmotieven en prachtige tweed- en ribstoffen

    meer info

  • Dubarry Laarzen Gratis laarzenknecht & onderhoudsset bij aankoop van een paar Dubarry Laarzen

    meer info

  • Barbour waxkleding Vindt bij ons de grootste collectie aan waxkleding

    meer info

Lauwwarm rolletje van gerookte, gepekelde zwijnshaas

met pickels van wortel, knolselderij en mierikswortelcrème

 

Bereiding

De mierikswortel naar eigen smaak mengen met de mayonaise.

 

De wortel en knolselderij in dunne reepjes snijden.

 

Deze reepjes koken in de sushi su totdat deze beetgaar zijn.

 

De dunne plakjes zwijnshaas oprollen met de pickels.

 

In een tefal pan het “rolletje” licht bakken aan 1 kant.

 

Spuit naast het rolletje een klein beetje mierikswortelcrème.

 

Ingrediënten

           Zwijnshaas

  • voor 20 hapjes +/- 400 gram dun gesneden zwijnshaas

    Mierikswortelcrème
  • klein potje mierikswortel
  • mayonaise

    Pickels
  • knolselderij
  • winterwortel
  • sushi su (gezoete rijstwijn)