Woonaccessoires

Alles voor een sfeervol thuis

Woonaccessoires zijn belangrijk voor de sfeer en stijl van je interieur. Hoe mooi de meubels ook zijn, de accessoires zorgen voor de finishing touch. Een huis is om in te leven, van te genieten en om blij van te worden. Jouw woonkamer inrichten is iets persoonlijks; het is jouw nestje en het is belangrijk dat de inrichting bij je past.

 

Met onze woonaccessoires als een paar kussens, fotolijstjes en leuke vazen maak je van je huis en echt thuis!


Woodwick kaarsen

De kaars met houten lont en knapperend  haardvuur geluid

 

Op zoek naar iets bijzonders? Maak dan kennis met de geurkaarsen van Woodwick! Woodwick kaarsen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben de beste brandtijd wereldwijd. De kaarsen zijn vervaardigd uit natuurlijke sojawax vermengd met etherische oliën. En hoor je dat knisperende geluid? Terwijl de sojawax smelt verspreidt de speciale lont het geluid van een brandend haardvuur. De sfeer is compleet! Bovendien zien de kaarsen van Woodwick er zeer luxueus en stijlvol uit waardoor ze ook als accessoire in je interieur zullen dienen. Bekijk het aanbod en kies de geur en sfeer die bij je past.

 

 

Zodra je een geurkaars van Woodwick aansteekt zweven de intensieve aroma’s van sandelhout, mandarijn, kaneel, vanille, Marokkaanse rozenblaadjes, Indiase kruiden of zelfs Merlot wijn door je interieur. Terwijl Lavender zorgt voor een rustgevende sfeer na een lang werkdag, stimuleert Clean Rain om van de bank af te komen en aan het werk te gaan. Wil je een huiselijke sfeer creëren? Steek dan Bakery Cupcake aan om de heerlijke geur van versgebakken taart door je interieur te verspreiden.